perjantai 30. elokuuta 2019

Pelttari ei hakenut piimäänsä.

Kun Tapsa Pelttari kävi tiistaina tekemässä radiolla uuden Vapaat aallot-ohjelman, hänellä oli mukanaan -30%-lapulla lätkäisty piimäpurkki, jonka päiväys oli jo tuolloinkin mennyt. Lähtiessään mies sanoi jättävänsä sen jääkaappiin ja saapuvansa noutamaan sitä perjantaina klo 14. Älkää kysykö, miksi näin. Ei näkynyt Tapsaa. Päätoimittajamme otti viikonlopun viettoon lähtiessään törpön mukaansa, kertoen vievänsä sen perheen piimää rakastavalle koiralle.

Minulta on myös kysytty, milloin Kulttuuri A&T palaa kanavamme ohjelmistoon. Tapani Sihvolan ja Anja Lanérin ohjelmien ystäville kerrottakoon että paluu ohjelmakarttaan tapahtuu viikolla 37, tiistaina 10.9. Ensimmäinen lähetys tosin on kertausta viime keväältä, mutta Red Nose Company on edelleen ajankohtainen.

Kallion kirjasto Open miv, kaikille avoin runotapahtuma järjestettiin Kallion kirjastolla 29.8. ja paikalla oli esiintyjiä lähes koko ikähaitarista, ja tulkintatyylejä oli vähintäänkin yhtä monta. Puolen tunnin kooste tilaisuudesta kuullaan ensi tiistaina, 3.9. Ihmisiä läheltä ja kaukaa-ohjelmassa klo 11.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti