keskiviikko 28. elokuuta 2019

Elokuu ja elo loppuu.

Tervehdys ystävät. Kiitos jälleen moninaisista menovinkeistä joita olette kanssani jakaneet ja siten minä taas olen saanut jakaa ne Lähiradion kuulijoille aina torstai- ja perjantaiaamuisin. Kuluva vuosihan on ollut radiollamme aikamoisen raskas, sillä  alkukeväisen Elovaaran poistumisen jälkeen tässä k kuussa lähti jonnekin parempaan paikkaan myös rakas työtoverimme Anne Toivanen, taajuudellamme on muutamia muisto-ohjelmia jo kuultukin ja toivon mukaan näitä arkistoistamme lisääkin saamme eetteriin.

Kotisivuni www.mistersuomi.fi kokee tänä syksynä suuria muutoksia, jotka ovat jo alkaneet. Vaikka ulkoasullisesti tehtävää on vielä tavattoman paljon, yhtenä suurena parannuksena löytyy nyt selkeä Ota yhteyttä-osio, jonka kautta minua on hyvä lähetyä yhtä lailla juttuvinkein, tapahtumavinkein, teatteri- ja musiikkikeikkatiedusteluin, ohjelmaideoin jne - olen avoin kaikelle kuin entinen isäntä obduktiopöydällä.

Kaikkiaan kanavamme on kesätauon jälkeen korskahtanut melko kauniisti käyntiin ja vieraitakin on piisannut: näistä mainittakoon muusikko Jukka Gustavson, jonka vierailu Ralle Sandellin ja Ole Nerdrumin Sama på svenska-ohjelmassa kuullaan viikolla 35.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti