sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Oodista Dubrovnikin kautta Tavastialle.

Elämme tätä kirjoittaessani sunnuntaipäivää ja kesä Kalliossa on jo käsin kosketeltavissa.. Viime torstaina  teimme minun mittapuuni mukaan todellisen maratonipuhelun muusikko Anssti Tikanmäen kanssa: jutustelimme lähestulkoon tunnin verran , pääasiassa juuri tänään 28.4. toteutettavan Riku Nieminen & Juice Originals-kokoonpanon keikasta Tavastialla. Kyseisen puolen tunnin ohjelman pääset kuulemaan tästä.



Keskusta"kirjasto" Oodista on muotoutunut minulle paikka tavata haastateltaviani, oikeastaan ihan vahingossa, ja menneellä viikolla tapasinkin tuolla myös popartisti Impun, joka juurikin julkaisi debyyttisinglestään remix-EP:n  - I think your boyfriend is gay, se on vain yksi maailman olettamuksista.. Tämä juttutuokio kuullaan Lähiradiossa maanantaina 29.4. koo 20:30.

Kun tiistai koittaa, jo aamupäivästä Lähiradion aalloilla kuullaan kello 11 edesmenneen ystävämme ja toimittaja Jorma Elovaaran muistotilaisuus Dubrovnikista 23.4. ja sen voi kuunnella jo nyt myös täältä. Kiitos kovasti kaikille paikalla olleille. Puheita pidettiin ja musiikkia kuultiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti